Please login or register.
Advanced search  

News:

Author Topic: Debug Led VGA (White Light on)  (Read 538 times)

x370slim

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Debug Led VGA (White Light on)
« on: August 27, 2019, 08:08:07 PM »

Hello,

Online Customer Support says ("The server is busy, please try again later.") Tried for hours
No Technical Support section in Forum

So I go here.

PROBLEM:
I made my rig last March 2019. Last week I've been experiencing boot and no boot on my system. When I turned on I get no signal from the monitor so then I reset again my pc and viola it's working again. Sometimes 2 or 3 resets before i get boot up sequence. Then last Saturday my system won't boot up anymore. same thing I did reset few times with no avail so I opened my desktop and found out debug led for VGA is turn on. All system and cpu fans are running but no boot up.

I've already tried the following things:

1) replace the pcie cable
2) removed and clean my RAM modules pin.
3) also removed and clean my GPU pins
4) reset the CMOS
5) plugging it on different outlet.

With no avail still the VGA debug led is turn on and still can't see the boot sequence or anything on the monitor. Any help would do. And could I request for replacement? But don't know which is faulty GPU or Motherboard.

Additional info:
Motherboard: Msi B450i Gaming Plus AC
Processor: AMD Ryzen 5 2600
GPU: MSI Rx570 8GB OC Armor
RAM: G.Skill Trident Z 16GB(2x8GB) 3200mhz
PSU: Corsair SF450
Case : Cougar QBX


Thanks.
Logged

Akira.MSI

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 39
    • View Profile
Re: Debug Led VGA (White Light on)
« Reply #1 on: October 21, 2019, 05:33:40 PM »

if the LED Debug is on VGA, probably a GPU problem. Possible for you to try a different GPU?
Logged